1: Workshop met Ann Steyaert: Een culinair menu op tafel toveren. 69€
6: Workshop met Patrick Delhaye: Indiaas koken 65€
14: Private Diner door Ann Steyaert. Zes x Valentijn in één dozijn, Valentijns diner met 6 x 2 personen. 90€
15: Workshop met Ann Steyaert. De Oosters keuken geeft haar geheimen prijs. 69€
16: Wijnproeverij met Gilles Van Bever. Welke wijnen? Later meer. 39€ (start om 20u)
22: Workshop met Marc Costers. Taste the world! We maken een culinaire reis rond de wereld. 69€
27: Workshop met Ann Van Camp. La Cucina Italiana, koken en bakken. 60€
29: Workshop met Ann Steyaert. Patisserie, dé specialiteit van deze Chef. 60€
15: Wijnproeverij met Gilles Van Bever. Welke wijnen? Later meer. 39€ (start om 20u)
19: Workshop met Annemarie Leijssen. Initiatie koken volgens de 5 elementen. 55€ (start om 10u)
20: Workshop met Marc Costers. Meesterlijke hapjes met Pasen in het vooruitzicht. 69€
21: Workshop met Annemarie Leijssen. Initiatie koken volgens de 5 elementen. 55€ (start om 10u)
22: Workshop met Ann Steyaert. Patisserie, dé specialiteit van deze Chef. 60€
23: Workshop met Ann Van Camp. Midden-Oosterse brunch volgens Ottolenghi. 60€ (start om 14u)
26: Workshop met Annemarie Leijssen. Initiatie koken volgens de 5 elementen. 55€ (start om 10u)
28: Workshop met Ann Steyaert.Een culinair menu op tafel toveren. 69€
10: Workshop met Ann Steyaert. Een culinair menu op tafel toveren. 69€
11: Workshop met Ann Van Camp. Koekjes bakken voor (Groot)ouder en kind. 80€ per duo. (start om 14u)
13: Chefs Diner door Ann Steyaert, gewoon aanschuiven voor een private diner met 12 personen aangevuld met tips en tricks van de Chef. 90€
16: Workshop met Annemarie Leijssen. Koken volgens de 5 elementen in de praktijk. 55€ (start om 10u)
18: Workshop met Ann Steyaert. De Oosters keuken geeft haar geheimen prijs. 69€
19: Wijnproeverij met Gilles Van Bever. Welke wijnen? Later meer. 39€ (start om 20u)
23: Workshop met Annemarie Leijssen. Koken volgens de 5 elementen in de praktijk. 55€ (start om 10u)
24: Workshop met Ann Steyaert. Patisserie, dé specialiteit van deze Chef. 60€
25: Workshop met Marc Costers. Een gezond voorjaarsmenu. Mag het eens iets anders zijn aub? 69€
30: Workshop met Annemarie Leijssen. Koken volgens de 5 elementen in de praktijk. 55€ (start om 10u)
21: Workshop met Ann Steyaert. Een culinair menu op tafel toveren. 69€
23: Workshop met Marc Costers. Asperges op het menu. Creatief gebruik. 69€
24: Wijnproeverij met Gilles Van Bever. Welke wijnen? Later meer. 39€ (start om 20u)
28: Workshop met Ann Steyaert. Patisserie, dé specialiteit van deze Chef. 60€
30: Workshop met Ann Van Camp. IJs maken, smullen verzekerd. 50€
6: Workshop met Marc Costers. De Oosters keuken geeft haar geheimen prijs. 69€
11: Workshop met Patrick Delhaye. Exotisch koken. 65€
13: Chefs Diner door Ann Steyaert. Gewoon aanschuiven voor een private diner met 12 personen aangevuld met tips en tricks van de Chef. 90€
18: Workshop met Ann Steyaert. Een culinair menu op tafel toveren. 69€
20: Workshop met Marc Costers. Barbecue zonder barbecue, verassende sidedishes. 69€
25: Workshop met Ann Steyaert. Patisserie, dé specialiteit van deze Chef. 60€
27: Workshop met Ann Van Camp. Mocktails brouwen met zelfgemaakte ingrediënten. 50€
Binnenkort meer info.
Binnenkort meer info.
Binnenkort meer info.
Binnenkort meer info.
Di. 26 nov. - Kookworkshop: pottenkijken in de Koerdische keuken van Rouchan Jafar. Start 19u. 65€
Do. 28 nov. - Workshop: Culinair koken met vis door Ann Steyaert. Start 19u. 75€
Za. 30 nov. - Workshop: Comfortfood in een plantaardig jasje met Kristina Denissen. Start 10u. 60€ Reeds volzet.
Om jouw plaatsje te reserveren , ga rechtsonder op de pagina naar "reserveer een tafel" , klik op aantal personen, enzoverder, succes.
Do. 5 dec. - Kookworkshop: een culinair Kerstmenu (voor-) bereiden met Ann Steyaert. Start 19u. 75€
Do. 19 dec. - Kookworkshop: een gemakkelijk menu voor Kerst met Ann Steyaert. Start 19u. 69€
Om jouw plaatsje te reserveren , ga rechtsonder op de pagina naar "reserveer een tafel" , klik op aantal personen, enzoverder, succes.