Meer dan 40 jaar ervaring in de horeca is een bagage dat niet te versmaden is. Koken is zijn passie en die passie deelt hij graag met iedereen met zijn gouden tips en trucs. Sinds meerdere jaren geeft hij kookdemonstraties op het Voedingssalon, Cocoon, Batibouw en Vakantiesalon. Bakdemonstratie bij Aveve, Horta en Eurotuin. Bijna 7 jaar draaide hij mee als chef bij Kookeiland Ontdek je Smaak op verschillende events. Staat al 15 in het onderwijs.
Hallo, ik ben Ann Van Camp uit Tienen, getrouwd met levensgenieter John en trotse mama van Lena en Tess. Maar de meeste mensen in foodieland kennen me als Ann Koekepan, een koosnaampje dat ik als kind van mijn tante Kristien kreeg. Zie ook https://annkoekepan.be/
Ann Steyaert is culinaire chef en romaniste, patissier and koekjesbakker, thuis bij Molière and Escoffier, in jeans en T-shirt, witte vest en zwarte schort. Klassiek maar niet academisch, koppig, tot op de gram nauwkeurig, een meisje met karakter, sterk en overtuigd. Natuurlijk, oprecht en direct, gepassioneerd, een beetje “verlicht”, die niets voor de helft doet. Iemand die houdt van verse, eerlijke ingrediënten, indien mogelijk regionale en artisanale producten, van onberispelijke kwaliteit. https://www.thuisgastronomie.com/de-chef
Kristina is een psychologe die zich de laatste jaren heeft omgeschoold tot erkend diëtiste. Enerzijds vanwege een passie in voeding en koken die ze als kind letterlijk met de paplepel heeft meegekregen. Anderzijds omdat ze zelf last heeft van prikkelbare darm en bepaalde allergieën. Kristina geeft kookworkshops over glutenvrij en lactosevrij koken en bakken, de vegetarische en plantaardige keuken voor klein en groot,gezond koken bij prikkelbare darm en laag-FODMAP dieet en sportvoeding. Op vraag kunnen lezingen en privé kookworkshops op maat ontwikkeld worden rond een specifiek thema of ziektebeeld voor een kleine groep. Neem hiervoor persoonlijk contact op.
Patrick is waarschijnlijk als foodie geboren, in elk geval heeft hij een bagage om u tegen te zeggen. Kijk maar eens op zijn site en u zult versteld staan welke culinaire watertjes deze man al doorzwommen heeft. Zie ook: https://eenbeetjebeter.be/