De Tafel En De Keuken

FAQ

Vaak gestelde vragen

Ontdek hieronder de meest gestelde vragen

Heb je na het kijken op de website nog vragen? Dan mag je altijd contact opnemen, maar wie weet staat je vraag wel tussen onze FAQ’s! Check het hieronder!

Veel gestelde Vragen

De deuren gaan elke dag open om 8u en sluiten graag rond 22u. Tussen deze uren kan je de kookstudio huren wanneer het jou best uitkomt.

Tarieven en beschikbaarheid variëren afhankelijk van de duur en aard van uw activiteit. Neem contact  op voor offertes en beschikbaarheid. Voor de workshops zal de prijs vermeld staan bij de activiteit.

Onze huurprijs is zo goed als all-in. Het gebruik van de keuken en de zaal. Alle keukenbenodigdheden die aanwezig zijn (potten, toestellen, servies, etc). Verbruik elektriciteit/water. 1 grote vuilzak. Koffie, thee en water (natuur/sprankelend).

De keuken is proper als jullie toekomen, we verwachten ook dat dit zo is als jullie vertrekken. We vragen om de afwas VOLLEDIG te doen en alles op de juiste plaats terug weg te zetten, alsook de werkbladen, vuren en tafel proper te maken zoals je dit thuis zou doen. De vloer nemen wij voor onze rekening, maar we vragen deze wel te keren met de aanwezige borstel.

In de kookstudio kunt u workshops, tastings, teambuildingactiviteiten, private diners, food fotografie, video-opnames, productvoorstellingen, boekpresentaties en meer organiseren. We staan open voor diverse culinaire evenementen.

Onze Keuken is volledig uitgerust met diverse keukenapparatuur, werkruimte, en alle benodigde kookattributen. Aan de Tafel kan je  met zijn twaalven relax zitten.

Je kan beroep doen op de huiswijn rood/wit van de Tafel en de Keuken die na reservering voor u klaar zal staan tegen een aantrekkelijke prijs.

Er kunnen 12 personen tegelijk gebruik maken van alle voorzienigheden.

Uiteraard, u kunt uw eigen chef-kok meebrengen als u dat wenst.

Ja, er zijn bepaalde regels en vereisten voor het gebruik van onze kookstudio. Deze omvatten hygiënenormen en veiligheidsvoorschriften. We bespreken dit graag met u voordat u de kookstudio huurt.

Creëer Culinaire Herinneringen

Ontdek de perfecte ruimte voor uw kookkunsten en evenementen. Neem contact op en maak uw volgende bijeenkomst onvergetelijk.